søndag 22. mars 2009

NKK Utstilling

I helgen har det vært NKK utstilling i Bergen. Hadde i utgangspunktet ikke tenkt å stille Casper, men i siste liten meldte jeg han på:) Han har røytet i fire uker nå, så pelsen er langtfra topp.

Han ble 1JK3JKK . Var en trøtt Casper som stilte i ringen. De var veldig forsinket, og Casper hadde nok fått nok inntrykk for dagen. Men han var sitt glade jeg, selvom det å stå ikke gikk så veldig bra..er visst mye bedre å sitte:) Han fikk følgende kritikk:

Glad og trivelig hund. Bra øyne og utrykk. Noe rund. Tilstr. hals.
Kroppen trenger ennå utv. Noe knapt vink. fremme og bak.
Bev. med ganske bra steglengde,bør bli fastere. Bra pelskval.
Er fornøyd jeg...det viktigste er jo at jeg har en glad og trivelig hund:) (godgutten min).
Skjønner ikke helt kommentaren noe rund, men vi får visst begrense maten litt når vi trener mye en dag:)
No ligger en sliten hund i sofaen og sover (bortskjemten). Har vært en super miljø trenings dag og masse inntrykk.
Forøvrig har denne uken vært travel for den tobeinte i familien. Har vært mye å gjøre på jobb så Casper har kost seg to dager sammen med "morfar" på jobb. Der har Casper virkelig hatt det kjekt, for der er det så mange å kose med. Men han har vært flink til å høre på "morfar" når det var noen han ikke fikk hilse på.
Nå skal vi lade opp til neste helg som nok blir veldig travel for oss. Vi skal nemlig på blodsporkurs gjennom retriever klubben. Tror at Casper kommer til å synes at det er helt toppers. Og så er det jo heller ikke lenge til Påsken...vi skal ha fri hele Påsken heldigvis, skal bli deilig å få ladet batteriene.

3 kommentarer:

  1. Hei på dere, og vel blåst med flott innsats i ringen i dag!"Glad og trivelig hund" er vel en smuule underdrevet; Fabelaktig herlig, vinuderlig skatt heter det i min bok ;o) Av en eller annen grunn var ikke vår påmelding registrert, så vi fikk dessverre ikke deltatt i dag. Kjempe dumt, men men. Har vært deilig fjelltur og rundert i stedenfor, så vi har kost oss riktig så mye likevel :o) Ha en herlig helg videre (det som er igjen) - sees på blodspor kurs neste helg! Gleeeder oss :o) Stor klem til fliinke dere fra rakker'en med "mor" ;o)

    SvarSlett
  2. Hei Cecilie! Gratulerer med overstått NKK utstilling og en helt fin kritikk! Flott at du fikk han trimmet før utstillingen. Ikke sikkert hva han mente med rund hvis han er slank - rund i fasongen på øyne kanskje? Det kan nok stemme. Så spennende med blodsporkurs til helgen - Casper kommer til ELSKER det! Forhåpentligvis du også! I want to hear all about it! Klem, Aiyana

    SvarSlett
  3. Grattis med NKK debut!! Alphi har aldri klart å bli plassert i klassen sin på NKK utstilling, så det var bra assa!

    SvarSlett