lørdag 31. januar 2009

Hurra

I går fikk vi endelig fjernet stingene fra foten til Casper. I fire uker no har Casper blitt holdt mest mulig i ro, noe som til tider har vært en prøvelse da han absolutt er av den aktive typen:)
Så i dag har han feiret det hele med å løpe som en gal i hagen ( fikk ledd godt av han da). Han var så sliten til slutt at han bare ville inn og sove:)

Har sittet og fundert litt på hva vi skal finne på fremover..vi trenger nemlig å ha noe å gjøre på.
Vi skal iallefall definitiv på klikkertrenings kurs til høsten da de skal sette opp konkurranselydighet trinn 1 hos Canis, gleder oss masse til det! Fremover skal vi også bli mye flinkere til å trene hos retriever klubben her i Bergen, de har trening hver onsdag og lørdag.
Lurer også litt på om vi skal melde oss på kurs i hverdagslydighet (klikker) no i midten av februar, men har ikke helt bestemt meg enda.

I morgen skal vi på utstillingstrening sammen med min tante og hennes to hunder. Hun har vært masse på utstilling med sine to Coton de tulear og skal prøve å få store certet på den ene nå i vår. Så da passer det fint at vi øver sammen!
Hennes to hunder Charlie og Nino er også beste kompiser med Casper. Så i morgen skal Casper endelig få være litt sosial med andre hunder igjen..tror han trenger det.
Får se om jeg kan huske kameraet i morgen så jeg får tatt noen bilder av rakkerne:)

Cecilie

3 kommentarer:

  1. Så deilig for både deg og Casper at stingene endelig er tatt, og at dere kan være mer aktiv og sosial med andre vovser! Herlig :o) Bare rop ut når du vil gå tur sammen - vi stiller :o) Stor klem

    SvarSlett
  2. Så flott at Casper gutten er frisk og rask igjen! Gleder oss til å se oppdaterte bilder.

    SvarSlett
  3. Vi gleder oss til enda flere bilder her i drøbak også. Lykke til med både klikker og utstillingstrening :-) hilsens toresøster Alphi i drøbak

    SvarSlett